GECERTIFICEERDE KWALITEIT

De Cutie-Pie-recepten worden gevalideerd door Mélissa Moretti, een voedingsdeskundige gespecialiseerd in kinderdiëtetiek, en door het Brussels Centre for Food Expertise (BRUCEFO).

VERSHEID GEGARANDEERD

De geselecteerde etenswaren worden gekookt met zachte stoomkoken en vervolgens gepasteuriseerd. Met deze twee methoden kunt u een maximum aan vitamines behouden en de verse en natuurlijke smaak van het voedsel behouden.

MILIEUVRIENDELIJK

Cutie-Pie is er trots op verpakkingen te gebruiken die het milieu respecteren. De geselecteerde voedingsmiddelen bevatten geen pesticiden en de verpakkingen worden door ons gerecycleerd. Bovendien is het eten vers en seizoensgebonden.

De wereld ontdekken via de gastronomie was nog nooit zo gemakkelijk

Controleer de voedingsbalans van uw kleintje met onze verschillende packs

Opinie van onze klanten

5/5
5/5

5/5

Selon l’avis de 9 clients

Logo google
5/5

5/5

Selon l’avis de 21 clients

Wat moet je weten over Cutie-Pie ?

Kinderen de wereld laten ontdekken via de gastronomie

Onze grootste uitdaging bij Cutie-pie is om het kind tijdens zijn culinaire reis te begeleiden. Laat uw kind dat vast voedsel ontdekt, het plezier van goede, verse en lokale producten proeven. Zorg voor je groeiende lichaam vanaf de eerste lepels, want goede gewoontes beginnen vanaf het begin.

Onze recepten zijn seizoensgebonden en bedacht om de smaakpapillen van de kinderen en hun ouders te sensibiliseren voor verse en lokale. Elk ingrediënt in Cutie-pie-potjes wordt geselecteerd met de hulp van een diëtist-voedingsdeskundige. Er worden alleen voedingsmiddelen gekozen die bijdragen aan de harmonieuze ontwikkeling van het kind. De aangeboden hoeveelheden respecteren de voedingsinname die kleine fijnproevers nodig hebben om op te groeien en gezond te zijn.

Wat als ik een abonnement kies?

Een abonnement zonder verbintenis

Cutie-pie biedt u de mogelijkheid om u te abonneren op een maandelijks pakket.

Elke maan een pakje

Zodra u zich hebt ingeschreven, ontvangt u per e-mail een coupon waarin u wordt uitgenodigd het assortiment potjes samen te stellen volgens uw voorkeuren.

Levering aan huis

Stel uw pakket Cutie-pie-potten samen en wij bezorgen uw bestelling bij u thuis of op het werk.

Ontdek Candice’s toonbank

Cutie-pie biedt u een verademing, die dagen dat u geen tijd had of neemt om naar de biologische tuinder te gaan of om thuis te koken terwijl u lokale producenten steunt en bouwt aan een betere wereld.

Cutie-pie breidt zijn baby- en gezinsassortiment uit door u kwaliteitsproducten aan te bieden, bezorgd over het milieu voor uw kleintje dat de wereld ontdekt door zijn verschillende zintuigen

Onze Instagram

Omdat een foto beter is dan 1000 woorden, is hier onze Instagram-feed. Hier vind je het laatste nieuws over Cutie-Pie.

Cutie-Pie maakt het nieuws

X

Ce site utilise des cookies afin de vous fournir une expérience utilisateur de qualité. Lire plus