Onze oplossing voor kinderdagverblijven

Culinaire opvoeding en het laten ontwaken van de smaakpapillen van het kind behoren tot de missies van het collectieve kinderdagverblijf.

Cutie-pie is een 5-sterren baby catering service met een bezorgservice en verse, biologische ingrediënten. Onze Brusselse startup beantwoordt aan de behoeften van een nieuwe generatie en is verankerd in een nieuw tijdperk waarin gezonde, biologische & lokale voeding op de eerste plaats komt in het leven van ouders

Interesse?

De recepten zijn ontworpen met het doel jongeren en hun ouders bewust te maken van verse, lokale, seizoensgebonden producten en gastronomie.

De Cutie-pie potten zijn gestoomd en daarna gepasteuriseerd. Het doel is om het product uniek te maken met lokale smaken, om een biologisch en lokaal seizoensproduct te creëren. Gezonde en milieuvriendelijke producten, lokaal en kwaliteitsvol voedsel.

Uw voordelen

Wij zijn op zoek naar wederverkopers

Het nieuwe Belgische concept dat de gastronomie van de kleintjes revolutioneert

Cutie-pie is een nieuw merk dat verse, lokale en seizoensgebonden babyvoeding voor de allerkleinsten produceert. Cutie-pie is het eerste 100% natuurlijke “Organic Baby Food” merk voor jonge, actieve, stadse ouders, thuisbezorgd en/of op kantoor. Vandaag bieden wij ouders de mogelijkheid om in sommige winkels hun favoriete merk individueel te vinden.

De potjes worden gemaakt van biologisch geteelde ingrediënten en zijn volledig “made in Belgium”.

Bent u de manager van een eco-verantwoordelijke winkel die lokale producten verkoopt in lijn met de Cutie-pie ideologie? U wilt uw productassortiment uitbreiden?

Cutie-pie biedt u verschillende voordelen om een professionele partner van het merk te worden. Je hoeft alleen maar te zorgen voor een minimum aan verkoop en het Cutie-pie merk te delen met je klanten

Uw voordelen

Deel het merk

We zijn op zoek naar ambassadeurs

Leidt u een gemeenschap van ouders?
Uw kleintje houdt van Cutie-pie producten?
Word lid van onze “cutie-kids” club
Cutie-pie biedt je aan om een echte partner te worden door je bij ons team aan te sluiten.

Uw voordelen

Deel het merk

Kom bij het Cutie-Pie universum

X

Ce site utilise des cookies afin de vous fournir une expérience utilisateur de qualité. Lire plus