Profiteer van 3 kleine potjes die worden aangeboden voor uw eerste bestelling: : cutiepie03.

Vergeet niet de couponcode toe te voegen: cutiepie03

Gegarandeerde kwaliteit

Cutie-pie recepten worden gevalideerd door Mélissa Moretti,een voedingsdeskundige gespecialiseerd in kinderdiëtetiek, en door het Brussels Centre for Food Expertise.

Gegarandeerde versheid

Het geselecteerde voedsel wordt gekookt door zachtjes te stomenen vervolgens gepasteuriseerd. Deze twee methoden maken het mogelijk om een ​​maximum aan vitamines te behouden, evenals defrisse en natuurlijke smaak van voedsel De houdbaarheid van kleine potjes is 14 dagen in de koelkast.

 

Eco-friendly

De geselecteerde ingrediënten zijn pesticidenvrij en van biologische oorsprong. Onze verpakkingen recycleren we zelf. Bovendien kiezen wij enkel voor verse seizoensproducten. Bovendien kiezen wij enkel voor verse seizoensproducten.

“Religion-friendly”

Cutie-pie maaltijd potjes bevatten geen dierlijke eiwitten zodat ouders zich zorgeloos aan de eetgewoontes en voorschriften van hun eigen godsdienst of geloof kunnen houden. Voor een volledige maaltijd, wordt echter aangeraden om de door Kind & Gezin aanbevolen hoeveelheden dierlijke eiwitten toe te voegen.

Profiteer van 3 kleine potjes die worden aangeboden voor uw eerste bestelling: cutiepie03.

Selecteer 9 kleine potten, 3 worden afgetrokken aan het einde van de bestelling. Vergeet niet de couponcode toe te voegen: cutiepie03

Geldig voor je wekelijkse pakje.

LE pack "hebdomadaire"

26,72€ / week

1 week

 

 • Stel uw pakket samen volgens uw wensen
 • Persoonlijke service aan uw deur
 • Profiteer van 3 kleine potjes die voor uw eerste bestelling worden aangeboden.

Het "driemaandelijkse" abonnement

30 € / week

Betaling uitsluitend per credicard

 

 • 12 maaltijden aangeboden via de potjesrecyclingservice
 • Gratis levering
 • Toegang tot het pakket met een voorkeurstarief
 • Een vervolg op de culinaire reis van uw toekomstige kleine gastronoom
 • Persoonlijke service aan uw deur
 • Een gastronomische ervaring voor uw kind

Het "Maandelijks" abonnement

 
30 € / week

Betaling uitsluitend per credicard

 

 • 3 maaltijden aangeboden via de potjesrecyclingservice
 • Gratis levering
 • Toegang tot het pakket met een voorkeurstarief
 • Een vervolg op de culinaire reis van uw toekomstige kleine gastronoom
 • Persoonlijke service aan uw deur
 • Een gastronomische ervaring voor uw kind

Hoe werkt het abonnement?

Een abonnement zonder enige verplichting

Cutie-pie biedt je de mogelijkheid om je te abonneren op een maandelijks abonnement. Elke week ontvang je een link om je pakket samen te stellen. U hoeft uw bankpas niet te verwijderen of uw adres in te voeren, maar geef uzelf de luxe om te kiezen wat uw kleintje deze week wil. Elke week ontvang je een link om je pakket samen te stellen. U hoeft uw bankpas niet te verwijderen of uw adres in te voeren, maar geef uzelf de luxe om te kiezen wat uw kleintje deze week wil.

Een wekelijkse bestellingen

Eenmaal dat uw ingeschreven staat, krijgt u iedere week een coupon in uw mailbox binnen die u uitnodigt om uw pakketje samen te stellen naargelang uw voorkeur. Op deze manier is het gemakkelijk aan te passen aan de smaak van je kleine wolf. Je hebt toegang tot nieuwe seizoensrecepten maar ook tot het assortiment dat voor de leeftijdsgroep boven dat van je kleintje wordt aangeboden.

Levering aan huis

Stel je pakket Cutie-pie potten samenen wij bezorgen je bestelling thuisof op uw werk. We bieden 3 dagen levering met 2 tijdvakken. Voor meer informatie kunt u ons gemakkelijk bereiken. Als u uw stad niet kunt vinden in de bezorggebieden, stuur ons dan een kleine e-mail. Omdat we met onze koelwagen aan u leveren, respecteren we de koelketen nauwgezet.

Cutie-pie biedt je de mogelijkheid om een wekelijks pakket samen te stellen of je voor 4 weken op ons abonnement te abonneren.

Elke dag op avontuur in een wereld vol nieuwe smaken…

Cutie-pie biedt u de mogelijkheid om een ​​wekelijks pakket van minimaal 6 verse maaltijden samen te stellen volgens uw voorkeuren.

Drie dagen (woensdag, vrijdag en zondag) zijn gepland om het pakket thuis of op het werk af te leveren. Levering overal in België tot grote vreugde van onze kleintjes en ouders.

De dag van levering volgt de dag van productie om u een optimale versheid te bieden. de Cutie-pie koelwagen levert je pakje verse kleine potjes die je direct in de koelkast zet. Geniet volop van deze speciale momenten waarin uw baby nieuwe smaken ervaart en ontdekt.

de wereld ontdekken gebeurt ook via de gastronomie

Onze verkooppunten

• Onze verkooppunten

Word wederverkoper Cutie-Pie ?

Contact

 

Contact: +32 474 10 66 16

JDLCT srl
TVA: BE 0736.907.812

 

Contact

 

Contact: +32 474 10 66 16

JDLCT srl
TVA: BE 0736.907.812