Belgische maaltijden, vers en lokaal voor elke leeftijd:

U profiteert van gratis levering #stayhome

lulu - de flamingo

(van 4 tot 6 maanden)

loulou - de krokodil

(8 tot 12 maanden)

mimi - de giraf

(15 tot 18 maanden)

lili - de vos

(6 tot 8 maanden)

nono - de olifant

(12 tot 15 maanden)

chichi - de leeuw

(vanaf 18 maanden)

lulu - de flamingo

(van 4 tot 6 maanden)

lili - de vos

(6 tot 8 maanden)

loulou - de krokodil

(8 tot 12 maanden)

nono - de olifant

(12 tot 15 maanden)

mimi - de giraf

(15 tot 18 maanden)

chichi - de leeuw

(vanaf 18 maanden)

onze waarden:

Gegarandeerde kwaliteit

Cutie-pie recepten worden gevalideerd door Mélissa Moretti,een voedingsdeskundige gespecialiseerd in kinderdiëtetiek, en door het Brussels Centre for Food Expertise.

Gegarandeerde versheid

Het geselecteerde voedsel wordt gekookt door zachtjes te stomenen vervolgens gepasteuriseerd. Deze twee methoden maken het mogelijk om een ​​maximum aan vitamines te behouden, evenals defrisse en natuurlijke smaak van voedsel De houdbaarheid van kleine potjes is 14 dagen in de koelkast.

 

Eco-friendly

De geselecteerde ingrediënten zijn pesticidenvrij en van biologische oorsprong. Onze verpakkingen recycleren we zelf. Bovendien kiezen wij enkel voor verse seizoensproducten. Bovendien kiezen wij enkel voor verse seizoensproducten.

“Religion-friendly”

Cutie-pie maaltijd potjes bevatten geen dierlijke eiwitten zodat ouders zich zorgeloos aan de eetgewoontes en voorschriften van hun eigen godsdienst of geloof kunnen houden. Voor een volledige maaltijd, wordt echter aangeraden om de door Kind & Gezin aanbevolen hoeveelheden dierlijke eiwitten toe te voegen.

Elke dag op avontuur in een wereld vol nieuwe smaken…

Cutie-pie biedt u de mogelijkheid om een ​​wekelijks pakket van minimaal 6 verse maaltijden samen te stellen volgens uw voorkeuren.

Twee dagen (vrijdag en zondag) zijn gepland voor bezorging van het pakket thuis of op het werk. Levering in de 19 Brusselse gemeenten, in het Vlaamse Gewest (Beersel, Dilbeek, Hoeilaart, Drogenbos, Hal, Linkebeek, Rhode-saint-genèse, Sint-pieters leeuw, Wemmel, Wezembeek-oppem, Grimbergen, Vilvoorde, Sterrebeek, Londerzeel) & in het Waals Gewest (Eigenbrakel, Hulp, Waterloo, Lasne). Als Cutie-pie uw regio niet bezorgt, aarzel dan niet om ons uw adres per e-mail te geven.

De dag van levering volgt de dag van productie om u een optimale versheid te bieden. de Cutie-pie koelwagen levert je pakje verse kleine potjes die je direct in de koelkast zet. Geniet volop van deze speciale momenten waarin uw baby nieuwe smaken ervaart en ontdekt.

Hoe werkt het abonnement?

Een abonnement zonder enige verplichting

Cutie-pie biedt u een maandelijks abonnement aan en u kunt zelfs intekenen voor meerdere maanden als dat gemakkelijker uitkomt. Het abonnement bestaat uit wekelijkse bestellingen (minimum 4 weken)

Een wekelijkse bestellingen

Eenmaal dat uw ingeschreven staat, krijgt u iedere week een coupon in uw mailbox binnen die u uitnodigt om uw pakketje samen te stellen naargelang uw voorkeur. Het aantal maaltijdpotjes per wekelijkse bestelling hangt af van de dagelijkse behoeften van uw hummeltje.

Levering aan huis

Stel uw pakketje Cutie-pie potjes samen en wij leveren uw bestellingwaar het uhet beste uitkomt: thuis of op uw werk.

de wereld ontdekken gebeurt ook via de gastronomie

Onze verkooppunten

• Onze verkooppunten

Word wederverkoper Cutie-Pie ?

Contact

 

Contact: +32 474 10 66 16

JDLCT srl
TVA: BE 0736.907.812

 

Contact

 

Contact: +32 474 10 66 16

JDLCT srl
TVA: BE 0736.907.812