Laten we gaan eten! Geniet van elk moment terwijl je je baby het beste geeft

ZOUTVRIJ & BIOLOGISCH

GEEN SUIKER TOEGEVOEGD

DIEPVRIJ

Lili - Maak uw maandelijkse pakket

Cutie-pie biedt u de mogelijkheid om een pakket samen te stellen volgens uw voorkeuren. Kies 28 potten voor uw maandelijkse abonnement.

Wij leveren uw bestelling bij u thuis of op uw werk.

Geniet in alle rust van de bevoorrechte momenten die u doorbrengt met uw baby die nieuwe smaken ontdekt.

NB: deze aanbieding bevat geen recept met proteïnen, als baby die wil, stap dan over op het LouLou pakket.

110.00 

"Aardappelpuree, champignon en kervel"

Maak baby's smaakpapillen wakker met ons paddenstoelenrecept. Paddenstoelen zijn echte gezondheidsconcentraten! Zo zijn deze kleine planten wereldkampioen op het gebied van vitamine B-gehalte, met name vitamine B3 (essentieel voor de huid, de spijsvertering en het zenuwstelsel) en vitamine B2 (dat betrokken is bij talrijke enzymen).

"Zoete Aardappel, Wortel en Peterselie"

De wortel geeft een goede uitstraling dankzij zijn rijkdom aan caroteen, of provitamine A, en natuurlijke antioxidant. Het is ook rijk aan vezels, die de doorvoer bevorderen, en aan vitamine K, die nuttig is voor de bloedstolling.

"Zoete Aardappel, Zucchini & Peterselie"

Vanwege zijn lichte smaak en vloeibare textuur is courgette erg populair bij baby's. Zoete aardappel stimuleert ook het immuunsysteem.

"Appel en Tijm"

Tijm staat erom bekend hoest ten gevolge van bronchitis en ontstekingen van de luchtwegen te kalmeren. Tijm helpt spijsverterings- en maagdarmstoornissen te verlichten. De appel is een basisvoedsel van diversificatie. Noch te zoet, noch te indringend door de smaak.

"Appel en vanille"

Dit recept is goed voor het moreel. Een appel per dag houdt de dokter voor altijd weg! De appel is een vrucht vol goedheid die het hele jaar door kan worden geplukt.

"Shepherd's pie"

Puree van zoete aardappel en wortel, rundvlees.

wat is een shepherd's pie? Een herderstaart bestaat in de eerste plaats uit aardappelen en gehakt. We zeggen "Hachis" omdat de ingrediënten "gehakt" zijn, dus het is maar goed dat het vandaag voor de baby is! Cutie-pie maakt je een zoete aardappel & wortel gehakt. Twee groenten waar je baby van houdt.

 

Suikervrij, lactosevrij, glutenvrij! Met dierlijke eiwitten

 

Cutie-pie biedt u een verademing, die dagen dat u geen tijd had of neemt om naar de biologische tuinder te gaan of om thuis te koken en tegelijk lokale producenten te steunen en te bouwen aan een betere wereld. Als uw kind allergieën heeft, laat het ons dan weten.

Bericht

Controleer voor consumptie of het potje en de capsule intact zijn en controleer de houdbaarheidsdatum.

Voor een complete maaltijd:

Voor een goede ontwikkeling van uw kind is het belangrijk alleen eiwitten van eerste kwaliteit aan te bieden, d.w.z. bereide voeding (zoals vleeswaren of gehakt) te vermijden, en de bronnen van eiwitten te variëren.

Bijvoorbeeld: 1x/week magere vis, 1x/week vette vis, 2x/week gevogelte, 1x/week ei, 1x/week vlees en 1x/week een maaltijd zonder dierlijke eiwitten.

Voeg 2 tot 3 theelepels rauw vet toe. Het is noodzakelijk om de oliën van de eerste koude druk te variëren.

Bijvoorbeeld: 3x/week koolzaadolie, 2x/week boter, 2x/week olijf- of zonnebloemolie.

Behoud

Bewaar de gesloten potten in de koelkast bij een temperatuur tussen 2 en 4 graden.

Bewaar de overgebleven inhoud (niet opnieuw opgewarmd) in een afgesloten pot in de koelkast bij een temperatuur tussen 2 en 4 graden en consumeer binnen 24 uur.

Bereidingstip

Verwarm de geopende pot au bain-marie of in de microgolfoven, roer de inhoud om en controleer de temperatuur. Controleer voor consumptie of de pot en de dop intact zijn en controleer de houdbaarheidsdatum.

Dagmenu Lili

Onze groente- en zetmeelrecepten geven u de vrijheid om de dierlijke eiwitten van uw keuze toe te voegen en op het tijdstip van uw keuze.

Er wordt een dagmenu aangeboden om u te helpen de verhoudingen te bepalen zodra er dierlijke eiwitten in de maaltijden van uw kleintje moeten worden opgenomen.

Voor de goede ontwikkeling van uw kind is het belangrijk alleen eiwitten van eerste kwaliteit aan te bieden, d.w.z. bereide voeding (zoals vleeswaren of gehakt) te vermijden, en de bronnen van eiwitten te variëren. Bijvoorbeeld: 1x/week magere vis, 1x/week vette vis, 2x/week gevogelte, 1x/week ei, 1x/week vlees en 1x/week een maaltijd zonder dierlijke eiwitten. Tot slot is het belangrijk om 2 tot 3 theelepels rauw vet toe te voegen na het verwarmen van de pot. Het is absoluut noodzakelijk om de eerste koudgeperste oliën te variëren.

Vanaf 6 maanden – Gourmet

Ochtend: moedermelk of opvolgmelk aangepast aan zijn leeftijd

Middag: Een klein potje Cutie-pie “Lili le Renard” + 2 tot 3 eetlepels MG* om toe te voegen

Snack: Een kleine pot van Cutie-pie “Lili’s vruchten

Avondeten: moedermelk of opvolgmelk aangepast aan haar leeftijd

Avond: Borstmelk of opvolgmelk die geschikt is voor de leeftijd

*OPV: Vlees, gevogelte, vis, eieren

*VET: Vette materie

Levering

Om meer te weten

De levering van uw pakket wordt aangepast aan uw positie ten opzichte van onze werkplaats. Bespaar op de verzendkosten door uw pakket af te halen in het atelier (1020 Brussel) of door een maandabonnement te nemen (gratis levering)

Levering in Brussel en omgeving (25 kms) : Verzendkosten : 5,50 €. Gratis levering vanaf : 50 €

Levering op meer dan 25 km van Brussel : Leveringskosten : 15 €. Gratis levering vanaf : 100 €

Ce site utilise des cookies afin de vous fournir une expérience utilisateur de qualité. Lire plus

Vous nous quittez déjà..?

Cutie-Pie vous offre 3 petits plats automatiquement pour chaque première commande !

Déjà fan de petits plats Cutie-Pie? N’hésitez pas à faire essayer les “Special of the Month” disponible pour chaque tranche d’âge à votre enfant.