Laten we gaan eten! Geniet van elk moment terwijl je je baby het beste geeft

ZOUTVRIJ & BIOLOGISCH

GEEN SUIKER TOEGEVOEGD

DIEPVRIJ

Chichi (Keuze)

Cutie-pie biedt u de mogelijkheid om een pakket samen te stellen volgens uw voorkeuren met een minimum aantal van 6 bestelde potjes.

Wij leveren uw bestelling bij u thuis of op uw werk.

Geniet in alle rust van de bevoorrechte momenten die u doorbrengt met uw baby die nieuwe smaken ontdekt.

Vanaf: 36.80 

"Zoete aardappel, rode biet, wortel en kabeljauw"

Rode biet is een antioxidant, rijk aan vitaminen en mineralen en een natuurlijke bondgenoot voor het behoud van het gezichtsvermogen en een goede gezondheid van hart en bloedvaten. Dit driekleurige recept, dat ook rode bietjes bevat, verrukt baby met zijn zoete smaak.

4.95  per maaltijd van +- 240 gr

Zoete aardappel en spinazie (250g)

We wassen de spinaziebladeren in 4 of 5 verschillende waterbaden om het risico te vermijden dat er zand of vuil op komt. De mooie groene kleur zal baby fascineren, terwijl de zoete smaak van de zoete aardappel baby zal verleiden.

4.90  per maaltijd van +- 240 gr

"Appel en Tijm"

Tijm staat erom bekend hoest ten gevolge van bronchitis en ontstekingen van de luchtwegen te kalmeren. Tijm helpt spijsverterings- en maagdarmstoornissen te verlichten. De appel is een basisvoedsel van diversificatie. Noch te zoet, noch te indringend door de smaak.

4.60  per maaltijd van +- 240 gr

"Appel en vanille"

Dit recept is goed voor het moreel. Een appel per dag houdt de dokter voor altijd weg! De appel is een vrucht vol goedheid die het hele jaar door kan worden geplukt.

4.60  per maaltijd van +- 240 gr

Cutie-pie biedt u een verademing, die dagen dat u geen tijd had of neemt om naar de biologische tuinder te gaan of om thuis te koken en tegelijk lokale producenten te steunen en te bouwen aan een betere wereld. Als uw kind allergieën heeft, laat het ons dan weten.

Bericht

Controleer voor consumptie of het potje en de capsule intact zijn en controleer de houdbaarheidsdatum.

Voor een complete maaltijd:

Voor een goede ontwikkeling van uw kind is het belangrijk alleen eiwitten van eerste kwaliteit aan te bieden, d.w.z. bereide voeding (zoals vleeswaren of gehakt) te vermijden, en de bronnen van eiwitten te variëren.

Bijvoorbeeld: 1x/week magere vis, 1x/week vette vis, 2x/week gevogelte, 1x/week ei, 1x/week vlees en 1x/week een maaltijd zonder dierlijke eiwitten.

Voeg 2 tot 3 theelepels rauw vet toe. Het is noodzakelijk om de oliën van de eerste koude druk te variëren.

Bijvoorbeeld: 3x/week koolzaadolie, 2x/week boter, 2x/week olijf- of zonnebloemolie.

Behoud

Bewaar de gesloten potten in de koelkast bij een temperatuur tussen 2 en 4 graden.

Bewaar de overgebleven inhoud (niet opnieuw opgewarmd) in een afgesloten pot in de koelkast bij een temperatuur tussen 2 en 4 graden en consumeer binnen 24 uur.

Bereidingstip

Verwarm de geopende pot au bain-marie of in de microgolfoven, roer de inhoud om en controleer de temperatuur. Controleer voor consumptie of de pot en de dop intact zijn en controleer de houdbaarheidsdatum.

Dagmenu Chichi

Onze groente- en zetmeelrecepten geven u de vrijheid om de dierlijke eiwitten van uw keuze toe te voegen en op het tijdstip van uw keuze.

Er wordt een dagmenu aangeboden om u te helpen de verhoudingen te bepalen zodra er dierlijke eiwitten in de maaltijden van uw kleintje moeten worden opgenomen.

Voor de goede ontwikkeling van uw kind is het belangrijk alleen eiwitten van eerste kwaliteit aan te bieden, d.w.z. bereide voeding (zoals vleeswaren of gehakt) te vermijden, en de bronnen van eiwitten te variëren. Bijvoorbeeld: 1x/week magere vis, 1x/week vette vis, 2x/week gevogelte, 1x/week ei, 1x/week vlees en 1x/week een maaltijd zonder dierlijke eiwitten. Tot slot is het belangrijk om 2 tot 3 theelepels rauw vet toe te voegen na het verwarmen van de pot. Het is absoluut noodzakelijk om de eerste koudgeperste oliën te variëren.

Vanaf 18 maanden – Grand chef
Ochtend: moedermelk of opvolgmelk aangepast aan zijn leeftijd

Middag : Een kleine pot Cutie-Pie ” Chichi le Lion ” + 15 g VVVE* toevoegen + 2 tot 3 c.c. MG* toevoegen + 1 glas water toevoegen

Snack : Een klein potje Cutie-pie “Chichi’s fruit” + 1 glas water erbij

Avondeten: Een kleine pot “Chichi the Lion” Cutie-Pie + 2 tot 3 eetlepels vet* om toe te voegen + 1 glas water om toe te voegen

*Vogelte, vlees, vis, eieren

*MG: Vette materie

Levering

Om meer te weten

De levering van uw pakket wordt aangepast aan uw positie ten opzichte van onze werkplaats. Bespaar op de verzendkosten door uw pakket af te halen in het atelier (1020 Brussel) of door een maandabonnement te nemen (gratis levering)

Levering in Brussel en omgeving (25 kms) : Verzendkosten : 5,50 €. Gratis levering vanaf : 50 €

Levering op meer dan 25 km van Brussel : Leveringskosten : 15 €. Gratis levering vanaf : 100 €

X

Ce site utilise des cookies afin de vous fournir une expérience utilisateur de qualité. Lire plus

verlaat je ons al?

Bent u een nieuwe klant bij Cutie-Pie? Onze introductieaanbieding geldt automatisch voor uw eerste bestelling.

Ben je al een Cutie-Pie fan? Probeer onze “Special van de Maand”!

Vermijd leveringskosten door de voordelen van elk van onze pakketten te bekijken.